این نوشته ها از سایر وبلاگ های بیان انتخاب شده و شاید برای شما هم جالب باشد
۱- هشتاد میلیون قدم برای کشورمان ایران
۲- چگونه ارادهی خود را عملی کنیم؟
۵- روی خط عاشقی
دقت کنید که پیشنهاد این نوشته ها به معنای تایید ۱۰۰ درصدی محتوای آنها نیست...
این نوشته ها از سایر وبلاگ های بیان انتخاب شده و شاید برای شما هم جالب باشد
۱- هشتاد میلیون قدم برای کشورمان ایران
۲- چگونه ارادهی خود را عملی کنیم؟
۵- روی خط عاشقی
دقت کنید که پیشنهاد این نوشته ها به معنای تایید ۱۰۰ درصدی محتوای آنها نیست...
اولین تجربه ها همیشه مهمترین تجربه ها هستند. آیا برای شما هم پیش آمده است که برای اولین بار کاری را انجام بدهید و صرفا به دلیل همان تجربه خوب یا بد اولیه، آن کار را ادامه داده و یا رها کرده باشید؟
حتما شنیدهاید که برخی میگویند من اولین باری که فلان غذا را خوردم، خیلی خوب بود و به همین دلیل خوردن این غذا برای من بسیار دلچسب است و یا این که برخی میگویند چون اولین باری که میخواستم فلان کار را انجام بدهم، اوضاع خیلی بد پیش رفت و دیگر من برای همیشه از انجام آن کار دست کشیدم؟
نقل قول از نقشه گنج مترجم نوشته ریحانه پور شجاعی
دقت کنیم که اولین تجربه ها در هر زمینه ای رو طوری طراحی کنیم و در نظر بگیریم که با موفقیت و شیرین و دلچسب پشت سر بگذاریم...
نرم افزار کتابراه که برای هر سه بستر اندرویدی، آی او اس و ویندوز قابل استفاده است، آخر هر هفته یعنی هر پنج شنبه و جمعه یک کتاب رایگان (۱۰۰ درصد تخفیف ) و تعدادی کتاب دیگر با تخفیف ارایه می کند.
معمولا کتاب هایی که به صورت رایگان ارایه می دهد کاربردی بوده و از لحاظ محتوایی با کیفیت هستند. امروز و فردا هم می تونید با نصب این نرم افزار کتاب بنویس تا زندگیات تغییر کند را رایگان دریافت و مطالعه کنید.
امیدوارم براتون مفید واقع بشه.
هنریت کلاوسر کتاب تحسین برانگیز بنویس تا زندگیات تغییر کند را در ادامۀ اثر بنویس تا اتفاق بیفتد، برای علاقمندان به حوزۀ رشد درونی و غنیسازی زندگی نوشته است.
با نوشتن رابطه ایجاد کنید، باعث نزدیکی اعضای خانواده به یکدیگر شوید، دلهای شکسته را مرهم بگذارید و هدیهای به عزیزانتان بدهید که تا به حال از کسی نگرفتهاند.
بنویس تا زندگیات تغییر کند (Put your heart on paper)، مالامال از داستانها و سرگذشتهای واقعی و الهامبخش انسانهایی است که دست به قلم بردهاند و نوشتن را آغاز کردهاند. عملی که بلافاصله خالق اتفاقات و رویدادهای شگفتانگیزی در زندگی آنها شده است. این اثری الهامبخش و روحیهبخش است که امکان تجربی تأثیرات شفابخش و قدرتمند تقسیم عمیقترین افکار و آسیبپذیریها از طریق نوشتن را در اختیارمان قرار میدهد.
برای دریافت کتاب روی تصویر زیر کلیک کنید.
تو دوره زمونه ای که وقت کشی با شبکه های اسما و ظاهرا اجتماعی یه عادت خانمان سوز شده و چه افت ها و اسیب هایی که به زندگی ها نزده، من به لطف بی میلی ای که نسبت به این سبک ابزار ها دارم، اقای خودم هستم...
بیشترین استفاده ای که از بستر مجازی داشته ام در چند سال اخیر مربوط به مطالعه و پژوهش بوده و به ندرت و هر از گاهی هم فیلمی از نظر گذرانده ام...
خوش به حال خودم، حقیقتا از خودم و این بی میلی حال می کنم، وقتم رو می تونم روی خیلی مسائل دیگه سرمایه گذاری کنم و جا داره اینو یه نعمت خدادادی تلقی کنم.
وقت کردید سری هم به مقالهی زیر بزنید:
گاهی اوقات دوست داشتن و محبت و گاهی اوقات تنفر و دلزدگی موجب می شود که دو دوتای عقل و منطق را زیر پا بگذاریم و خلاف عقل و منطق عمل کنیم.
نوشابه، سیگار و ... نمونه هایی از نوع اول هستند.
این یعنی عقل و خرد ما تنها اختیاردار ما نیست و احساس تاثیر و قدرت بیشتری دارد. حس تنفر و بی میلی و دلزدگی موجب دوری کردن و راندن ما می شود، درست برعکس محبت و میل و دوست داشتن که مایه ی جذب و کشش هستند.
این روزها و در عصر و زمانهی ما بسیاری از حرف ها و مطالب منطقی و عقلانی هستند که به دلایل مختلف (که محل بحث ما نیست) در نظر ما تیره و تار شده اند و حس دلزدگی و تنفر مانندی نسبت به آن ها ایجاد شده است. یک مثال آن، مبارزه با استکبار و استکبار زمان یعنی آمریکا و اسرائیل و ... است.
اینکه ما دو راه بیشتر نداریم یا باید آقای خودمان باشیم یا تو سری خور بقیه کشورها، یک امر عقلی و منطقی است اما ببینید که داخلی ها و خارجی چه کرده اند که این احساس دلزدگی نسبت به این جنس صحبت ها اینقدر بالا گرفته است که وقتی یک شبکه در حال پخش این جنس محتوا است بلافاصله شبکه را عوض می کنیم با دلزدگی تمام...
کلمات زنده اند و روح و جان کلمات همان احساسی است که در مخاطب شکل می دهند....
امشب دو جملهی قابل تامل و دلنشین شنیدم و خوندم.
اول:
« کار کردن عرضه میخواهد نه پول». این جمله را از کسی شنیدم که عملکردش گفتارش را تایید می کرد و حرفش را عملی کرده بود.
دوم:
« پدر و مادر حرفهای بچه را با عرضه بار میاورند نه شاگرد اول ». این هم قابل تامل است و شاید ریشهی حل بسیاری از مسائل و کلید خلق بسیاری از آرزوها و خواسته ها در همین ایجاد و پرورش عرضه باشد.